Inschrijfformulier HCD

Ontzettend leuk dat je interesse hebt om je aan te sluiten bij HCD. Naast je inschrijving als (proef)lid vinden wij het ook fijn om een paar extra handen in de club te mogen verwelkomen. Onze vereniging wordt gedragen door vrijwilligers en wij kunnen jouw hulp hier goed bij gebruiken!

Hieronder vind je het inschrijfformulier. Of je je nu aanmeldt als vrijwilliger of als (proef)lid, probeer dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Ben je jonger dan 18 jaar? Vul dan ook het telefoonnummer en e-mailadres in van je ouders of wettelijk vertegenwoordiger.

Voordat je het formulier invult, raden wij je aan de volgende documenten door te nemen:

 
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
  De eerste 3 trainingen zijn gratis en gelden als proefperiode.

 
   
   
 
   
 
   
 
Hockeyervaring
   
   
 
Als laatste vragen wij je naar jouw talenten en/of interesses om de club te helpen en daarnaast de akkoordverklaring te beantwoorden
   
   
   
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.